Tuesday, January 19, 2021

Makanan | Cornetto: Dark Chocolate Brownie

Assalamualaikum..
Hye semua..

Cantikkan packaging dia, dengan tulisan berwarna kuning keemasan dihiasi corak abstrak berwarna merah dan pink.. Buat peminat coklat dan brownie, anda pasti akan menyukai aiskrim ini seperti Sha.. Rasa coklat yang mewah dan memuaskna hati.. hehehe.. Sedap je makan sambil membaca buku.. Harganya pun agak berpatutanlah pada Sha.. Boleh beli lagi dan lagi.. Berbaloi rasanya dengan harga jualan..

RM3

Taburan brownies bersama sos coklat yang ohsem..

10 comments:

  1. whoa...kena cari ni...mcm dap je tu

    ReplyDelete
  2. Sedap ni aiskrim taburan brownies dan chocolate. packaging dia pun lawa.

    ReplyDelete
  3. Macam sedap. Tak tahu pula ada flavour baru.

    ReplyDelete
  4. aaaaaa macam sedap je yang ni! Nak beli la esok hihi

    ReplyDelete
  5. sedapnya shaa..mai skit hahaa ^_^

    ReplyDelete
  6. jarang beli cornetto.. kadang2 je.. brownies tu buat rasa nak cuba tapi tak minat sngt dark choc. kalau terjumpa blh cuba juga ni tngk macam mana rasa dia..

    ReplyDelete
  7. wow nampak sedap..semalam baru makan aiskrim cornetto jugak tp bukan yg ni.. nak cari Dark Chocolate Brownie tp xde :(

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »