Sunday, January 17, 2021

Minuman | Farm Fresh: Almond Milk

Assalamualaikum..
Hye semua..

Memang sebelum ini ada nampak iklan pasal susu badam ini cuma tak jumpa je lagi dekat area rumah Sha.. Tertanya-tanya macam mana agaknya rasa dia.. Alhamdulillah akhirnya dekat kedai runcit area rumah Sha ini ada jual.. Sekotak RM3.50 dan berbaloi untuk dibeli lagi dan lagi.. Nanti nak cari kotak besar pula.. Rasa susu dengan badam tu memang diadun cantiklah.. Puas hati minum, terasa kekacang badam dalam susu tu..

RM3.50

10 comments:

  1. wah... menarik ni dh ada lmond lak...

    ReplyDelete
  2. tgh berdoa semoga atie boleh minum susu in future hahaha

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam.
    Ada kawan India saya kata, kulit cantik kalau selalu amalkan minum susu dengan kacang badam.

    ReplyDelete
  4. Tak cuba lagi yang almond milk. pernah cuba yang biasa dan kurma je. Susu farm fresh sedap.

    ReplyDelete
  5. eh murah jugak harga dia sebab susu badam jenama lain around RM5 ke atas

    ReplyDelete
  6. best ye? saya takut nak try, pernah terkena ada yang tak sedap huhuk

    ReplyDelete
  7. sedap ye..ok boleh cuba minum ni..tq sha :)

    ReplyDelete
  8. Belum jumpa lg susu badam farm fresh ni kt sini

    ReplyDelete
  9. tk jmpa lg..ingt nk try juga nanti

    ReplyDelete
  10. wah. sedap ekk.
    tak pernah beli lg Sha.
    anak2 dok grab yg coklat & kurma je.
    aida tukang byr :) hi hi hi...

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »